jueves, 5 de mayo de 2016

Feina dossier.

Feina dossier tema 7

1.Cerca informació sobre el que és un polígon industrial.És un espai territorial en el qual s'agrupen una sèrie d'activitats industrials,que poden o no estar relacionades entre si que es troba en terreny favorable:fonts d'energia,transport i mà d'obra,ubicació i magnitud dels mercats o àrees de servei,impostos i aranzels, i la disponibilitat dels serveis públics i uns altres de suport que són essencials per a l'operació reeixida d'una planta.

Els parcs industrials tenen la particularitat de comptar amb una sèrie de serveis,com poden ser:proveïment d'energia elèctrica,proveïment d'aigua amb diversos tipus de tractament,en funció de l'ús que se li vulga donar,com,per exemple,per a ús potable,per a calderes,o per a refredament,etc.
2.Quina importància té la industria a les Illes Balears?Fins que,ja ben entrat el segle XX,el sector serveis es va convertir en l'eix de l'estructura productiva de les economies occidentals més avançades,van anar els nivells d'industrialització els que van marcar les diferències regionals en termes de renda i benestar social.
3.Quines són les característiques més importants?La indústria de la zona és bàsicament la del tèxtil,el cuir i el calçat.
4.Hi ha indústries a la teva localitat?Quines?Si.De alimentació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario