jueves, 5 de noviembre de 2015

Antonia Font.

Redacció

1.Busca informació sobre qui són a els Antònia Font. Afegeix imatges, su història i tota la informació que trobis.Va ser un grup format el 1997 a Mallorca i dissolt el 2013 1 la música es caracteritza pel seu to pop i lletres fantásticas.Temas habituals en la seva música són l'espai, l'astronomia, l'astronàutica, la robòtica, el mar ... temes molt allunyats, en general, als habituals en la majoria de grups. Sovint estableixen un joc entre aquests temes i els quotidians i propers, per destacar així el contrast entre una perspectiva local, global i universal.
2.Explica què penses que Hauries de fer, al teu dia a dia escolar, per a Millorar Tant la teva actitud com el teu Rendiment.

Centrar-me mes en els meus estudis i deixar de distreure. 
3.Explica què significa per a tu l'amor, si consideres que has tengut bones Experiències i si el teu et consideres 1 bon amant i per què. Quines qualitats ha de reunir la persona que el teu estimis? Justifica la teva Resposta.És quan dues persones s'estimen es aman.Que sigui bona person: perquè jo no em considero una mal i que tingui sentit de l'humor: perquè haci m'alegraria quan estigués de baixón o amargardo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario