lunes, 23 de noviembre de 2015

Figures retoriques.

Les figures retòriques


 
                        
Cerca informació sobre les figures retòriques següents: metàfora,comparació,personificació,al·literació,apòstrofe i encavallament. Posa un exemple de cada un en poemes.També explica què són.

Metàfora = Figura retòrica de pensament per mitjà de la qual una realitat o concepte s'expressen per mitjà d'una realitat o concepte diferents amb els que el representat guarda certa relació de semblança. Els teus cabells d'or.
Comparació = Expressió de les relacions de semblança que hi ha entre dues o més coses."tal com".

Personificacio = Figura retòrica de pensament que consisteix a atribuir als éssers inanimats característiques i qualitats pròpies dels éssers animats, o als éssers irracionals, actituds pròpies dels éssers racionals. La natura és sàvia.

Al.literacio = Figura retòrica de dicció que consisteix en la repetició d'un o diversos sons dins d'una mateixa paraula o frase. A les alades ànimes de les roses.
Apòstrof = Figura retòrica que consisteix a interrompre el discurs per dirigir-se amb vehemència a una altra persona o coses personificades que poden ser reals o imaginàries, generalment amb un to patètic o de lament. ¡Porteu amb vosaltres !.

No hay comentarios:

Publicar un comentario