viernes, 8 de enero de 2016

Agricultura Tema 5.

Agricultura de mercat-ciències socials tema 5



1.Buscar informació sobre els factors que condicionen l'aprofitament agrícola,els exposes i fas un resumen.Hay dos tipus de factors que condicionen l'aprofitament agrícola:Factors Fisicos=el clima,el relleu,el terreny,i els Factors Humans=el volum de la població,les tècniques agrícoles,la destinació del producte i les polítiques agràries.

2.Cerca informació sobre l'agricultura de mercat als països desenvolupats. Elabora una llista dels aspectes positius i negatius de l'agricultura de mercat.2. Buscar informació sobre l'agricultura de mercat als països desenvolupats. Fes una llista dels aspectes positius i negatius de l'agricultura de mercat.

Aquesta orientada cap a la venda dels productes,així que el seu principal objectiu és aconseguir el major benefici possible.Per aconseguir-ho s'utilitzen diferents mitjans:especialització de la producció,mecanització de les feines del camp,aplicació de modernes tècniques de cultiu.
El positiu=És que els mercats d'agricultors són beneficiosos per mantenir els preus dels aliments en una regió determinada.El concepte també ajuda a les explotacions familiars en els negocis.
El negatiu=Eliminació de tanques vives per augmentar la mida de les explotacions i augmentar la productivitat per escala.Aixo destrueix l'hàbitat de diverses espècies i afavoreix l'erosió,solen ser monocultius monovarietals,pel que hi ha pèrdues de biodiversitat,hi ha homogeneïtat genètica,i es veuen més afectades per les plagues o inclemències del temps,l'ús abusiu i irresponsable de fitosanitaris pot contaminar aqüífers i eliminar insectes beneficiosos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario