viernes, 15 de enero de 2016

Textos Argumentatius.

Textos argumentatius


1.Cerca un text argumentatiu i el penges al teu blog.El divideixes en introducció, argumentació i conclusió.Acompanya'l d'una imatge adient.

La diabetis i la importància d'una dieta saludable=Introducció.Moltes persones creuen que la paraula"dieta"implica menjar menys i només aquells menjars que no ens agraden.=Argumentació.
Es tracta d'un prejudici que impera en gran part de la societat.No obstant això,dieta,realment,significa la manera en què una persona s'alimenta.Alguns tenen una dieta saludable,i d'altres,no tant.A qui no li agrada menjar tot el que vulgui,sense haver de preocupar de saber quantes calories té un determinat aliment?No obstant això,si abusem amb una dieta poc nutritiva,els resultats per a la nostra salut poden ser greus.

Una de les conseqüències d'una mala alimentació,és la malaltia coneguda com a diabetis.Es tracta d'una malaltia que afecta milions de persones a tot el món.I el pitjor és que,fins ara,no s'ha pogut trobar alguna cura per aquest mal.


La diabetis,en la definició de l'Organització Mundial de la Salut(OMS)és una malaltia crònica que apareix quan el pàncrees no produeix insulina suficient o quan l'organisme no utilitza eficaçment la insulina que produeix.Aquesta organizacione estima que hi ha més de 300 milions de persones afectades.


D'entre les diverses recomanacions que fa l'OMS per prevenir la diabetis, rescatem la que parla de Assolir i mantenir un pes corporal saludable.


És a dir,mantenir una dieta equilibrada és una excel·lent forma de lluitar contra aquesta malaltia.=Conclusió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario