lunes, 25 de enero de 2016

Bullying.

1.Cerca informació sobre el bullying i explica el que és exactament.Es refereix a l'assetjament escolar ia tota forma de maltractament físic, verbal o psicològic que es produeix entre escolars, de forma reiterada i al llarg del temps.

2.Cerca casos reals de persones que n'hagin patit i els seus sentiments, sensacions,estat anímic,seqüeles. 
Agressió a Comas(2014.04.12):un estudiant de 13 anys va morir després d'haver estat colpejat pels seus companys de classe al col·legi Suècia,ubicat a Comas.Segons la mare,el nen li va explicar que els seus amics el van colpejar a la mà i el van tirar a terra.La necròpsia va indicar que el menor va morir per un edema cerebral i pulmonar i altres hemorràgies a causa dels cops.

Agressió a Chiclayo (2014.03.28): un escolar de 11 anys va ser colpejat per deu dels seus companys del col·legi Sant Josep, a Lambayeque.El menor, que presentava múltiples contusions, va ser traslladat a l'Hospital Les Mercedes.Segon els metges, el nen presentava un tall de deu centímetres en els genitals, en els homes i el llavi superior.
3.Què faries si te trobassis davant un cas de bullying?Ho denunciaries?Per què? El que faria seria parar-lo jo mateix i si no pogués s'ho contaria a un adult. Si. Perquè ningú mereix ser tractat d'aquesta manera o un semblant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario